”Tarvitsetko tilapäishoitoa tai asumisvalmennusta?”

Järjestämme Pentinkulman ryhmäkodissa tilapäishoitoa

Tilapäishoito on tarkoitettu nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Tilapäishoito tarjoaa kodinomaista ja turvallista asumista vanhempien tai omaisten vapaan ajaksi. Omaan itsenäiseen elämään muuttaminen on usein iso kynnys. Tilapäisjaksolla asiakas harjoittelee myös itsenäistymistä ja kodista irtaantumista. Tilapäishoito voi olla tarvittaessa asumisvalmennusta sekä koululaisten iltapäivähoitoa.

Asumisvalmennus auttaa kehittämään omia taitoja

Asumisvalmennus antaa mahdollisuuden opetella turvallisesti niitä taitoja joita tarvitaan omaan elämään siirtymisessä. Asumisjakson tavoitteet suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa. Henkilöstömme koordinoi ja ohjaa asumiskokeilujakson kulkua ja tekee tarvittavat arvioinnit.

Asumisvalmennus on tarkoitettu

• Itsenäistyvälle nuorelle
• Vastavammautuneelle
• Kehitysvammaiselle
• Moni- ja vaikeavammaiselle.

Meillä tunnet olosi turvalliseksi

Kokeneet, ammattitaitoiset ohjaajamme huolehtivat asiakkaan viihtyvyydestä. He varmistavat että asukas tuntee olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi. Yksilöllisellä päivä- tai viikko-ohjelmalla räätälöidään asiakkaan arkeen turvaa tuovia rutiineja ja mielekästä tekemistä. Turvallisuutta lisätään vastaavien ohjaajien riittävällä tuntemuksella asiakkaiden toiveista ja tavoista toimia. Pidämme asiakkaiden omaisten kanssa aktiivisesti yhteyttä. Hyvä yhteistyö on avointa, mutkatonta ja joustavaa.

Tilapäishoidon tiedustelut 
Palvelupäällikkö
Marianne Välimäki
puh. 044 5767 015

Scroll to Top