Tarvitset apua itsenäisen asumisen tueksi?

Kaipaatko apua viikko-siivouksen suorittamiseen tai talvella lumitöiden tekoon? Haaveiletko tuoreen pullan tuoksusta kodissasi, mutta omat voimasi eivät riitä leivontaurakan läpikäyntiin? Jääkö viinimarjat kesällä pensaisiin, kun poimijaa ei löydy? Onko sinulla ongelmia kännykän asetusten kanssa tai television antennin virityksessä? Voit kenties tarvita apua asiointireissuihin tai erilaisten lomakkeiden täyttämiseen?

Me tarjoamme juuri sellaista palvelua, mitä sinä tarvitset. Palvelumme räätälöidään vastaamaan sinun tarpeitasi. Laadukas ja edullinen palvelumme auttaa sinua selviytymään omassa kodissasi mahdollisimman pitkään. Kotipalvelu on sinun käytettävissäsi, me tuomme palvelun kotiisi koko Tyrnävän alueella. Kotipalvelumme ottaa vastuun sinun kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi. Me autamme sinua niissä askareissa, mihin itse toivot apua. Kun työntekijämme saapuu kotiisi, sinä päätät missä askareissa juuri silloin tarvitset apua. Anna tekevän ja osaavan henkilökuntamme auttaa sinua arjessa!

Kotipalvelumme tarjoaa mm. seuraavanlaista apua:
– Viikkosiivouksen teko
– Raskaammat siivoustehtävät: ikkunoiden pesu, suursiivous tms.
– Lumityöt, kulkuväylien hiekoitus
– Haravointi ja muut puutarhatyöt
– Apu asiointireissuilla
– Hoitotoimenpiteet kuten verenpaineen mittaus
– Lääkkeiden jakaminen ja antaminen
– Yhdessä oleminen, ajan antaminen jutellen ja seuraa pitäen. Esim. päivän Kalevan lukeminen, yhdessä ruuan valmistus tai leivonta.

Tarvitsetko kotipalvelun apua satunnaisesti vai säännöllisesti viikoittain? Meidän kanssa voit tehdä sopimuksen sinulle parhaiten sopivasta palvelupaketista.

Hinnasto:

Yksittäin 30 e/ tunti

Pakettina: 1h/vko yht. 120e/kk

2h/vko yht. 200e/kk

Kaikki palveluhintamme ovat verottomia (AVL 37§).

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopivin palvelupaketti!